Opskrift til 2 personer
350 g kyllingebryst - ½ savoykål – 2 gulerødder – 1 rødløg – 2 spsk fish sauce – 1 tsk limesaft – 2 tsk rørsukker – 1 tsk peber – 1 tsk rød chili – 1 spsk mynteblad – 2 spsk peanuts – 2 skiver grovbrød – hønsebouillon
Kog kyllingebrysterne i bouillonen en 8 minutters tid til de er møre og lad dem bagefter afkøle.
Skær dem i mundrette stykker og bland dem med finthakket savoykål, gulerod og rødløg.
Lav en dressing af fish sauce, limesaft, rørsukker, peber og rød chili. Smag den til og vend den i salaten. Kom lidt klippet frisk mynteblade i. Drys peanuts på og server brødet til.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar