søndag den 21. oktober 2007

Chop Suey med kylling

Opskrift til 2 personer

350 g kyllingefilet i strimler – 1 tsk revet ingefær (eller 1 drys pulver) – 50 g porrer i skiver – 3 spsk sweet soja – 2 spsk balsamico – 150 g gulerod – 80 g snittet spidskål – 60 g blomkål i små buketter – 80 g grønne bønner – 80 g bambusskud – 80 (helst) friske bønnespirer – 2½ dl vand – 2 tsk maizena – s&p – eventuelt sødemiddel – 100 g vilde ris.

Kog risene efter anvisningen på posen.
Klargør grønsagerne. Først svitses ingefær og porre i lidt vand. Så tilsættes soja, (Hvis du ikke har sweet soja, så kom nogle dråber sødestof i den almindelige soja), balsamico, kylling og grønsagerne - undtaget bønnespirerne! Lynsteg det hele ved høj varme. Tilsæt vand og jævn retten med lidt maizena rørt ud i koldt vand. Inden retten er helt færdig, tilsættes bønnespirerne og der smages til med salt og peber. Den kogte ris serveres til.

Hvis du ønsker retten lidt ”krads” kan den eventuelt krydres med lidt cayennepeber.

Ingen kommentarer: