søndag den 21. oktober 2007

Fiskelasagne med porrer og bønner (ny udgave)

Opskrift til 2 personer

400 g lys fisk – 1 spsk smør – 6 spsk hvedemel - 8 dl fiskeboullion – 1 tsk stødt muskat – 280 g grønne bønner – 2 porrer – 2 dl reven parmesanost – 6 lasagneplader – s&p

Smelt smørret i en gryde, tilsæt melet og pisk det godt sammen. Tilsæt fiskeboullionen lidt af gangen. Saucen skal være rimelig tyk. Tilsæt osten og smag til med muskat, s&p.

Skær porrer i skiver og bønnerne i korte stykker og læg dem i en skål med kogende vand i et kvarters tid. Hæld herefter vandet fra.

Smør et ovnfast fad og læg et tyndt lag sauce i bunden. Læg halvdelen af lasagnepladerne ovenpå. Så lidt sauce igen, dernæst fisken og de drænede grønsager. Igen lidt sauce, så resten af lasagnepladerne og til sidst resten af saucen. Lasagnepladerne skal være dækket.

Bag lasagnen ved 200 grader i ca. 30 minutter, eller til den er pæn gylden.

Retten er ideel at lave til to dage – i så fald skal retten naturligvis ganges med 2 ;o)

Ingen kommentarer: