søndag den 6. januar 2008

Pasta med rejer og muslinger

Opskrift til 2 personer

2 løg – 1 fed hvidløg – 200 g champignon – 1 grøn peberfrugt – 1 stængel bladselleri – 2 tsk olie - 150 g rejer – 200 g muslinger – 1 ds hakkede tomater – 100 g pasta – lidt reven økologisk citronskal – 2 tsk stødt oregano – 2 tsk sukker – 2 tsk balsamicoeddike – salt og peber fra kværn

Skær løg, champignon, peberfrugt og bladselleri i skiver og sauter dem i olien.
Tilsæt dåsetomaterne, presset hvidløg, revet citronskal efter smag, sukker, oregano og balsamicoeddike. Lad det koge cirka 15 minutter.
Tilsæt rejer og muslinger og varm retten igennem uden at koge. Smag til med salt og peber.

Imens har du naturligvis kogt pastaen!

Man kan erstatte rejer og/ eller muslinger med små stykker fisk!

Ingen kommentarer: