mandag den 3. december 2007

Sellerisalat med røget mørbrad og ostebrød

Opskrift til 2 personer

½ selleri – 200 g grønne bønner - ½ spsk olie – 2 tsk citronsaft - ½ salathoved – 300 g røget mørbrad – 3 spsk sød pickles – 2 skiver grovbrød – 2 tsk sennep – 2 tomater – 2 skiver ost – 1 tsk oregano – 1 fed hvidløg

Sellerisalat: Skræl sellerien og skær den i små tern. Snit bønnerne og sauter grønsagerne i olie, smag til med salt og peber og lad det køle af.
Skyl og snit salaten og bland den med grønsagerne. Dryp med citronsaft.
Skær mørbraden i ganske tynde skiver og bland den i salaten. Pynt med den søde pickles.

Ostebrød: Rist eventuelt brødet let og gnid det med et overskåret hvidløgsfed. Smør sennep på og læg skiver af tomat over og bag det i ovnen i ca. 10 min ved 200 grader. Læg ost på og drys med oregano og bag det videre til osten er gylden.

Ingen kommentarer: